realiseer jouw droomtuin

laat je tuin over aan onze experts

Tuinaanleg

Tuinaanleg omvat natuurlijk veel meer dan alleen maar wat planten in uw tuin te planten. Het aanbod op het gebied van tuinaanleg door Vasse hoveniersbedrijf Nieuwleusen / Zwolle is dan ook zeer breed.

Beplanting bepaalt aanzicht tuin

Met beplanting kunt u uw tuin maken en breken. Door een goed uitgekozen plan voor de beplanting zal uw tuin er elk jaar verzorgt uit zien.

Een weelderig bloeiende tuin in elk jaargetijde of een sobere beplanting om de lijnen van uw tuin te accentueren, alles is in overleg mogelijk. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw tuin er over 10 jaar nog steeds mooi uitziet geven wij er een snoei- en onderhoudsadvies bij.

Vijver en waterpartijen

Water is een rustpunt in uw tuin. Of het nu om een grote vijver gaat of om een drinkschaal voor de vogels en dieren. Wij kunnen u helpen met de juiste materialen te bepalen en het aanleggen ervan.

Bestrating met juiste afstemming tussen huis en tuin
Bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Denk hierbij aan uw oprit, het terras of een pad door de tuin. Om een goede afstemming met uw huis en tuin te creëren is een juiste keuze van een steen of tegel bepalend. Het straatwerk en de levering van bestrating hebben wij in eigen beheer.

Bouw in hoogteverschillen

Het bouwen in uw tuin is het creatieve onderdeel in uw tuin met hoogteverschillen krijgt uw tuin een heel andere dimensie. Ook een afscheiding met de buren behoort tot de bouwkundige elementen in uw tuin. De materialen die we veelal gebruiken zijn: hout, steen en metaal.

Laten we het over jouw tuin hebben

06 – 235 01 863
0529 – 48 17 55
info@vassehoveniersbedrijf.nl

Menu