duurzame kokosvezels

kokowall: natuurlijk en bijzonder

Tuinafscheidingen

Als tuinafscheiding bieden wij, naast de gebruikelijke afscheidingen, zoals houten schuttingen, staalmatten met Hedera of hagen e.d., de Kokowall tuinschermpanelen aan. Vasse Hoveniersbedrijf is dealer van Kokowall Systems.

Kokowall tuinschermen

Kokowall tuinschermen zijn fraai te combineren met alle typen klimplanten. Wij leveren bij iedere bestelling gratis een zak plantkrammen waarmee de ranken van planten aan de kokosbekleding vastgezet kunnen worden. Kokowall tuinschermen kunnen naar wens tussen hardhouten, betonnen of verzinkte stalen palen geplaatst worden.

Kokowall tuinschermen kunnen in iedere gewenste maat geleverd worden. Heeft u een vaste maat voor uw afscheiding, dan kan het geheel op maat gemaakt worden.

Kokowall tuinschermen zijn milieuvriendelijk gefabriceerd. De buizen zijn van gerecyclede kunststof gemaakt (zonder pvc). De kokosvezels zijn afkomstig van de bast van de kokosnoot. de kwaliteit van deze taaie tropische vezels kan men vergelijken met de eigenschappen van hardhout. De schermen zijn ook verkrijgbaar als geluidsscherm.

Geluidsschermen

De Kokowall Geluidsschermen hebben een warme uitstraling en passen in elk landschap. De Kokowall geluidsschermen zijn begroeibare geluidsschermen waarbij de buitenzijde afgewerkt is met duurzame kokosvezels. Behalve een aanzienlijke geluidsisolatie en -absorptie bieden de met kokosvezels omwikkelde buizen de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren zijn de Kokowall geluidsschermen volledig begroeid. Het Kokowall systeem is een Nederlandse uitvinding en wordt volledig in Nederland geproduceerd.

Schuttingen met bamboestokken

De bamboe schutting geeft iedere tuin een tropisch karakter. De prachtige combinatie van bamboestokken met verzinkt staal geeft uw tuin een tropische & bijzondere uitstraling. Bamboe schutting panelen bestaan uit een frame van verzinkt stalen profielen welke is opgevuld met een rij bamboestokken. De bamboestokken zijn enigszins in het verband geplaatst waardoor de schermen nagenoeg ‘zicht-dicht’ zijn.

Bamboe is een zeer sterk en duurzaam materiaal en is daardoor ideaal geschikt voor toepassingen in de buitenruimte.

Bamboe is daarnaast een zeer snel groeiende plantsoort en nadat de bamboestokken zonder wortel geoogst worden, groeit deze heel snel weer aan. De toegepaste bamboe is daarmee een hernieuwbare grondstof. Tevens hebben de bamboestokken dezelfde eigenschappen als tropisch hardhout en zullen daarom niet verteren. De schermen hebben zodoende een zeer lange levensduur.

Laten we het over jouw tuin hebben

06 – 235 01 863
0529 – 48 17 55
info@vassehoveniersbedrijf.nl

Menu